Spuistraat 75
3752 AK Spakenburg


T: 033 204 83 20
jan@grandcafe033.nl


Openingstijden

Di-Za: 10:00–01:00

Website Logo

Voorbereidend mise en place kok


Functie: Voorbereidend mise en place kok
Uren: parttime / fulltime vanaf 24 uur per week (uren en dagen in overleg)
Leeftijd: vanaf 18 jaar

Hou je van voorbereidend werk met doorgroei mogelijkheden en wil jij van 10:00 - 18:00 uur in de keuken staan, elke zondag vrij en op een unieke locatie in het midden van het land? Word dan onze voorbereidend mise en place kok!

“De keukenbrigade heeft allemaal hetzelfde doel voor ogen: de lekkerste gerechten maken. Samen met de koks maken we dit waar. Ik voel me hier helemaal op mijn plek.” - Joelle, mise en place kok

Grandcafe 033 is sinds de opening in 2016 een begrip in het historische centrum van Spakenburg. Met het grootste verwarmde terras, de gezellige eikenhouten bar, veel zitplekken en de half-open-keuken bedienen we elke week weer veel vaste gasten en gezellige toeristen.

Je bent bij ons altijd op zondag vrij, ook als dit op een feestdag (zoals 1e Paasdag) valt! Daarnaast bieden we jou een bovengemiddeld horecasalaris, ook fijn om alvast te weten. Je kan vanaf 24 uur per week bij ons aan de slag. Uiteraard zijn jouw uren en werkdagen in overleg. We houden rekening met jouw school of sportrooster.

We werken met de beste producten. Onze koks maken je helemaal wegwijs in de keuken en binnen de kortste keren zorg jij ervoor dat ze niet meer zonder je kunnen. Jouw voorbereidingen zorgen ervoor dat de keuken kan vlammen.

Word jij enthousiast van ons? Dan worden wij dat vast ook van jou!

Solliciteer op jouw manier:

Solliciteer op jouw manier: Stuur een mail naar jan@grandcafe033.nl, bel 06-12951296 of 06-53957445, kom langs (Spuistraat 75 Spakenburg) of gebruik ons sollicitatieformulier. We doen graag een drankje met je om je te leren kennen.