Spuistraat 75
3752 AK Spakenburg


T: 033 204 83 20
jan@grandcafe033.nl


Openingstijden

Di-Za: 10:00–01:00

Website Logo

Bediening


Functie: Bediening
Uren: Uren: Parttime / fulltime, uren en dagen in overleg
Leeftijd: vanaf 17 jaar

Stralen op het grootste en gezelligste terras van Spakenburg? Kom werken in de bediening!

Grandcafe 033 is sinds de opening in 2016 een begrip in het historische centrum van Spakenburg. Met het grootste verwarmde terras, de gezellige eikenhouten bar, veel zitplekken en de half-open-keuken bedienen we elke week weer veel vaste gasten en toeristen die allemaal van lekker eten, drinken en gezelligheid houden.

“De sfeer in het restaurant, op het terras en onderling is echt goed. We zijn met elkaar een ‘dreamteam’ zoals Mariska ons altijd noemt.” - Naomi, bediening

Je bent bij ons altijd op zondag vrij, ook als dit op een feestdag (zoals 1e Paasdag) valt! Daarnaast bieden we jou een bovengemiddeld horecasalaris, ook fijn om alvast te weten. Uiteraard zijn jouw uren en werkdagen in overleg. We houden rekening met jouw school- of sportrooster.

Met jouw glimlach maak je een praatje met de gasten, heet ze van harte welkom en je serveert onze smakelijke recepten, mooiste cocktails en de lekkerste drankjes. Word jij enthousiast van ons? Dan worden wij dat vast ook van jou!

Solliciteer op jouw manier:

Solliciteer op jouw manier: Stuur een mail naar jan@grandcafe033.nl, bel 06-12951296 of 06-53957445, kom langs (Spuistraat 75 Spakenburg) of gebruik ons sollicitatieformulier. We doen graag een drankje met je om je te leren kennen.